Aurinkosähkö kiinteistöösi Seinäjoella ja lähiseudulla

Ota yhteyttä

Seinäjoen Sähkötekniikan avulla otat aurinkosähkön käyttöön. Me myymme ja asennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Meiltä löydät laadukkaat järjestelmät niin omakotitaloihin kuin isompiinkin kohteisiin. Palvelemme Seinäjoella ja lähialueilla.

 

Ota sinäkin auringon ilmainen energiahyöty käyttöön – ota yhteyttä!

Entä jos käyttäisit auringon ilmaista energiaa?

Aurinkosähköjärjestelmä ottaa talteen auringon tuottaman ilmaisen energian ja syöttää sen kiinteistön sähköverkkoon. Aurinkoenergiaan siirtymällä voit pienentää sähkölaskua ja samalla myös hiilijalanjälkeäsi. Teet ympäristön kannalta järkevän valinnan.

 

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu inverttereistä ja aurinkopaneeleista. Järjestelmällä tuotetaan sähköä, ja etenkin kesäkuukausien aikaan tuotot ovat hyvät. Tämän vuoksi säästät sähkölaskussasi selviä summia. Auringon energialla voi myös kattaa tilojen valaistuksesta tai vaikka sähköauton latauksesta aiheutuvan sähköntarpeen.

Aurinkopaneelit kohteen ehdoilla

Aurinkopaneelit voidaan asentaa katolle, seinään tai maahan, ja ne sopivat hyvin monenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Paneeleita ja niiden kiinnitysjärjestelmiä on useita erilaisia.

 

Autamme sinua löytämään kohteeseesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Edustamme useita eri tuotemerkkejä, joiden joukosta löydämme sinullekin sopivan kokonaisuuden.

Asennukset avaimet käteen -periaatteella

Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmän helppona avaimet käteen -ratkaisuna, eli suunnittelemme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, hankimme tarvittavat laitteet ja asennamme ne paikoilleen kiinteistöösi. Teemme kaikki asennuksessa tarvittavat sähkötyöt osaavin ottein.

 

Myöhemmin saat meiltä tarvittaessa esimerkiksi määräaikaishuollot ja korjaukset mahdollisissa vikatilanteissa. Ota yhteyttä – henkilökuntamme auttaa mielellään!

Katso yhteystietomme tästä

Hae rahoitusta

Voit hakea rahoitusta tekemiimme sähkötöihin. Rahoituksen myöntää OP. Käy tutustumassa rahoituslaskuriin tästä linkistä.

 

Isommille summille voit hakea SOG-rahoitusta, jonka myös myöntää OP. Lue lisää Scanofficen sivuilta.

Rahoituslaskuri Scanoffice

Miten muuten voisimme palvella sinua?

Saat yritykseltämme myös kaikki muut tarvitsemasi sähkötyöt sekä asumismukavuutta lisäävät ratkaisut: myymme ja asennamme ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja sähköautojen latauspisteet. Voit hankkia meiltä vaikka usean ratkaisun kerralla.

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Henkilökuntamme auttaa mielellään.

Puhelinkuvake

Autamme sinua ottamaan aurinkosähkön käyttöösi. Palvelemme Seinäjoella ja lähiseudulla – ota yhteyttä!

Soita meille

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha