Lisää asumis- ja työskentelymukavuutta ilmalämpöpumpulla – palvelemme Seinäjoen seudulla

Ota yhteyttä

Seinäjoen Sähkötekniikalta saat asumisen ja työnteon mukavuutta parantavat ilmalämpöpumput. Myymme ja asennamme laadukkaat laitteet, ja saat meiltä myös tarvitsemasi huollot ja korjaukset. Palvelualueemme kattaa Seinäjoen ja lähialueet.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Lämpöä ja viilennystä tilanteen mukaan

Ilmalämpöpumpun avulla voit lämmittää ja viilentää sisätilat vuodenajan ja omien mieltymystesi mukaan. Laite soveltuu erinomaisesti esimerkiksi asuntoihin, vapaa-ajan asuntoihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Sen avulla parannat tilojen viihtyisyyttä helposti ja kustannustehokkaasti. Saat sekä sopivan lämpöistä että laadultaan hyvää sisäilmaa.

 

Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää energiaa. Sähkölaskusi pienenee samalla, kun teet luonnon kannalta hyvän teon. Suorasähkö- ja öljylämmitteisissä rakennuksissa energiansäästö on huomattava. Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Saat meiltä myös kattavat ilmalämpöpumppujen lisätarvikkeet.

Laadukkaita laitteita tunnetuilta tuotemerkeiltä

Meiltä saat laadukkaat Mitsubishi Electric -, Gree-, Daikin-, Toshiba- ja Wilfa-ilmalämpöpumput asennettuina. Toimitamme myös muita merkkejä. Kaikki suosittelemamme ilmalämpöpumput soveltuvat juuri Suomen sääoloiltaan vaihteleviin olosuhteisiin. 

 

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua, eli saat yritykseltämme ilmalämpöpumpun käyttövalmiiksi asennettuna. Huolehdimme asennuksessa tarvittavista sähkötöistä ammattitaidolla. 

Kysy lisätietoja

Huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Voit kääntyä puoleemme kaikissa ilmalämpöpumppuihin liittyvissä varaosa-, huolto- ja korjaustarpeissasi. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot merkkiin ja malliin katsomatta. Tulemme myös nopeasti paikan päälle korjaamaan rikkoutuneen ilmalämpöpumpun. 

 

Tavoitat meidät helposti puhelimitse. Kiireettömissä tilanteissa voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Hae rahoitusta

Voit hakea rahoitusta tekemiimme sähkötöihin. Rahoituksen myöntää OP. Käy tutustumassa rahoituslaskuriin tästä linkistä.

 

Isommille summille voit hakea SOG-rahoitusta, jonka myös myöntää OP. Lue lisää Scanofficen sivuilta.

Rahoituslaskuri Scanoffice

Kumppanisi energiatehokkuuden parantamisessa

Ilmalämpöpumppujen ohella myymme ja asennamme ilma-vesilämpöpumppuja, aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköautojen latauspisteitä. Voit hankkia meiltä kaikki energiatehokkuutta parantavat ratkaisut vaikka kerralla!

Ilma-vesilämpöpumput
Puhelinkuvake

Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput ammattitaidolla Seinäjoella ja lähialueilla. Ota yhteyttä!

Soita meille

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha