Sähkötyöt kaikkiin kohteisiin Seinäjoen seudulla

Ota yhteyttä

Seinäjoen Sähkötekniikka tekee sähkötyöt kaikenlaisiin kohteisiin Seinäjoella ja lähialueilla. Palvelemme ammattitaidolla yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja esimerkiksi julkista sektoria.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme: saat meiltä ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen, aurinkosähköjärjestelmien ja sähköautojen latauspisteiden asennukset.

Pienet ja suuret sähköasennukset laadukkaasti

Yritykseltämme saat kaikki sähköasennukset Seinäjoen seudulla. Voit pyytää meitä avuksi esimerkiksi tavanomaisiin pieniin valaisinasennuksiin ja muihin asennustöihin nopeallakin aikataululla. Toisaalta otamme vastaan myös isommat uudis- ja saneerauskohteiden sähköurakat.

 

Teemme sähkötöitä sekä tunti- että urakkahinnalla. Räätälöimme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun. Sähköasentajamme ovat koulutettuja kokeneita tekijöitä, joten voit olla varma siitä, että laatu on kohdallaan!

Ensiluokkaiset sähköalan tuotteet

Käytämme sähkötöissämme vain laadukkaita sähkötarvikkeita ja -työkaluja. Siten varmistamme sen, että lopputulos on turvallinen ja kestävä. Edustamme vain sertifioituja ja käytännössä hyväksi havaitsemiamme toimittajia.

 

Emme ole sidoksissa yhteen valmistajaan, vaan saat meiltä useiden eri toimittajien laitteet. Myymme esimerkiksi aurinkopaneeleita, ilmalämpöpumppuja ja ilma-vesilämpöpumppuja. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Luotettavaa palvelua – ja tarvittaessa nopeasti

Yrityksemme ammattilaiset ovat käytettävissäsi tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Voimme palvella tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Suuremmista urakoista otamme mielellämme tarjouspyynnön jo hyvissä ajoin. Siten voimme varmistaa, että pystymme hoitamaan työt toivomassasi aikataulussa. Hyvä suunnittelu takaa urakan jouhevan etenemisen vaativissakin kohteissa.

Hae rahoitusta

Voit hakea rahoitusta tekemiimme sähkötöihin. Rahoituksen myöntää OP. Käy tutustumassa rahoituslaskuriin tästä linkistä.

 

Isommille summille voit hakea SOG-rahoitusta, jonka myös myöntää OP. Lue lisää Scanofficen sivuilta.

Rahoituslaskuri Scanoffice

Energiatehokkaita ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin

Sähkötöiden lisäksi autamme sinua tekemään energiatehokkaita ja rahaa säästäviä valintoja. Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmät, ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja sähköautojen latauspisteet paikalleen asennettuna.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot
Puhelinkuvake

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi sähkötyöt Seinäjoella ja lähiseudulla – ota yhteyttä!

Soita meille

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha