Pisteet sähköautojen lataukseen Seinäjoen seudulla

Ota yhteyttä

Seinäjoen Sähkötekniikka asentaa sähköautojen lataukseen sopivat latausasemat kotitalouksille, taloyhtiöille ja esimerkiksi yrityksille avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme Seinäjoella ja lähialueilla.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai jättää tarjouspyynnön lomakkeella.

Räätälöidyt ratkaisut sähköautojen lataukseen

Sähköauton lataukseen on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, ja me autamme löytämään niistä tarpeisiisi parhaiten sopivan. Voimme esimerkiksi asentaa erillisen latauspisteen taloyhtiön, liiketilan tai julkisen rakennuksen yhteyteen. Vaihtoehtoisesti voimme muokata vanhoja lämmitystolppia sähköautojen lataukseen sopiviksi.

 

Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken tarpeiden kartoituksesta ja suunnittelusta sopivien laitteiden myyntiin ja asennukseen. Myöhemmin voit tilata meiltä myös latauspisteiden huollot.

Latauspisteet taloyhtiöissä

Haluatko latauspisteen taloyhtiöösi? Siihen tarvitaan taloyhtiön lupa, ja hankkeen suuruudesta riippuen asia on käsiteltävä taloyhtiön yhtiökokouksessa. Onkin siis hyvä ottaa aluksi yhteyttä isännöitsijään tai hallituksen edustajaan. Tämän jälkeen taloyhtiön hallitus selvittää muidenkin osakkaiden tarpeen latauspisteelle.


Me tulemme mielellämme avuksi jo suunnitteluvaiheessa. Ammattilaisemme kartoittavat kiinteistön olemassa olevan sähköjärjestelmän ja sen kestävyyden ja esittelevät erilaiset latauspistevaihtoehdot. Huomaa, että sähköjärjestelmän kestävyyden varmistaminen saattaa edellyttää sähkötöitä.

Kysy lisätietoja

Avustus sähköautojen latauspisteiden asentamiseen

ARA myöntää avustusta sähköautojen latausinfran rakentamiseen taloyhtiöille, vuokrataloyhteisöille ja niiden omistamille pysäköintiyhtiöille. Sähköautojen määrä kasvaa, ja avustuksen tarkoituksena on edesauttaa tätä kehitystä ja parantaa sähköautojen latausmahdollisuuksia

 

Tarkemmat ohjeet ja avustuksen myöntämisen edellytykset löytyvät ARA:n verkkosivuilta. Käy tutustumassa ja ota yhteyttä!

Hae rahoitusta

Voit hakea rahoitusta tekemiimme sähkötöihin. Rahoituksen myöntää OP. Käy tutustumassa rahoituslaskuriin tästä linkistä.

 

Isommille summille voit hakea SOG-rahoitusta, jonka myös myöntää OP. Lue lisää Scanofficen sivuilta.

Rahoituslaskuri Scanoffice

Energiatehokkaita ratkaisuja

Saat yritykseltämme monenlaiset energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset ratkaisut. Myymme, asennamme ja tarvittaessa huollamme myös aurinkosähköjärjestelmät, ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput

 

Tutustu muihinkin palveluihimme ja ota yhteyttä! Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Aurinkosähkö
Puhelinkuvake

Saat meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut sähköautojen lataukseen Seinäjoella ja lähiseudulla – ota yhteyttä!

Soita meille

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha