Asennamme energiaa säästävät ilma-vesilämpöpumput Seinäjoella ja lähiseudulla

Ota yhteyttä

Seinäjoen Sähkötekniikalta saat energiaa ja kustannuksia säästävät ilma-vesilämpöpumput Seinäjoella ja lähialueilla. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua, eli myymme ja asennamme ilma-vesilämpöpumput sähkötöineen. Myöhemmin saat meiltä tarvittaessa myös pumppujen huollot.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä tietosi yhteydenottolomakkeella.

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyttää monin tavoin!

Investoiminen ilma-vesilämpöpumppuun kannattaa, sillä se pienentää rakennuksen lämmityskustannuksia esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna.

 

Ilma-vesilämpöpumpun voi asentaa monenlaisiin ja monen kokoisiin kiinteistöihin. Laite sopii vesikiertoiseen patteria tai lattialämmitystä käyttävään kiinteistöön nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai uudeksi lämmitysjärjestelmäksi. Laite siirtää ulkoilman lämpöenergian rakennuksen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon ja käyttöveteen. Sen avulla voit lämmittää sekä tilat että käyttöveden.

Laadukkaat ilma-vesilämpöpumput eri valmistajilta

Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun. Edustamme useita laadukkaita tuotemerkkejä, jotka tunnetaan energiatehokkaista ja kestävistä laitteista. Tarvittaessa varaosia löytyy helposti, ja me huolehdimme huolloista ja korjauksista ammattitaidolla.

 

Suosittelemiemme valmistajien laitteet soveltuvat erityisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Niiden lämpöteho riittää myös kovemmilla pakkasilla, ja saat sopivan lämpöistä sisäilmaa vuoden ympäri. Näin kiinteistössä on mukavampi asua tai esimerkiksi työskennellä.

Kysy lisätietoja

Avustus öljylämmityksestä luopumiseen

Valtio myöntää avustuksia ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille öljylämmityksestä luopumiseen ja korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Avustus myönnetään yksityishenkilölle ja kuolinpesille, ja sen määrä on joko 2 500 tai 4 000 euroa. 4 000 euroa saa silloin, kun siirtyy öljylämmityksestä maalämpöpumppuun, ilma-vesilämpöpumppuun tai kaukolämpöön ja 2 500 euroa silloin, kun siirtyy muihin lämmitysjärjestelmiin.

 

Voit tutustua avustukseen ja sen hakemiseen tarkemmin ely-keskuksen sivuilla.

Hae rahoitusta

Voit hakea rahoitusta tekemiimme sähkötöihin. Rahoituksen myöntää OP. Käy tutustumassa rahoituslaskuriin tästä linkistä.

 

Isommille summille voit hakea SOG-rahoitusta, jonka myös myöntää OP. Lue lisää Scanofficen sivuilta.

Rahoituslaskuri Scanoffice

Paranna energiatehokkuutta avullamme!

Ilma-vesilämpöpumppujen lisäksi saat yritykseltämme myös muut kiinteistön energiatehokkuutta parantavat ratkaisut. Myymme ja asennamme avaimet käteen -periaatteella myös aurinkosähköjärjestelmät, ilmalämpöpumput ja sähköautojen latauspisteet.

 

Tutustu kattaviin palveluihimme ja pyydä tarjous!

Ilmalämpöpumput
Puhelinkuvake

Saat meiltä ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -periaatteella Seinäjoella ja lähialueilla – kysy lisää!

Soita meille

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha